Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio

Njemačka tvrtke Duevel specijalizirala se za gradnju omnidirekcionih zvučnih kutija. Isti princip poznat je niz godina, no nitko ga nije tako dobro integrirao u završni proizvod kao konstruktor Marcus Duevel. Za razliku od konvencionalnih, Duevel zvučnici imaju disperziju zvuka od 360 stupnjeva kao i svaki prirodni izvor zvuka. Rezultat je visoko vjeran zvučni doživljaj. Najbolje mjesto u slušaoni, takozvani sweet spot, kod klasični građenih zvučnika širine je svega 60 cm, dok se kod Duevela zvuk širi cijelim prostorom kao i u koncertnoj dvorani, te je odličan bez obzira sa kojeg mjesta slušate.

Kontaktirajte nas za trenutnu najbolju moguću ponudu. Po Vašem pozivu saznat ćete koliko traženi uređaj trenutno košta u svijetu, a mi ćemo pokušati ponuditi konkurentniju cijenu.

Pročitaj više

Ponuda započinje malim Planetima, koji su najveći zvučnički svjetski hit u zadnjih desetak godina. Krasi ih povoljna cijena te zvuče mnogo moćnije nego njihova veličina sugerira.

Ponuda se nastavlja predivno konstruiranim modelima Venus i Bella Luna Diamante. Top model Sirius pretendent je na uski krug najboljih zvučnika svijeta.

Uz nevjerojatno brz odziv, Duevel zvučnici vrlo su iskoristivi i stabilne su impedance, te su odličan izbor i za pojačala najmanje snage. Design i kvaliteta izrade su na najvišem nivou, a izbor finisha upravo je nevjerojatan. Zastupljene su sve boje drveta, do metalnih finisha ili high gloss piano laka. Ne zadovaljavate li se konvencionalnim pristupom, a želite ultimativni zvučnik uz prihvatljivu cijenu, izbor je Duevel.