Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio

Francuski Jadis tvrtka je za istinske audiofile. Izrađuju ručno stereo uređaje u isključivo cijevnoj topologiji. Profinjenost, jedinstven izgled, kvaliteta zvuka i izrade, tradicija i pouzdanost u radu. Za razliku od mnogih tvrtki koje stalnim mijenjanjem modela, potpuno obezvređuju investiciju kupca, Jadis modele praktički ne mijenja. Pojedini se modeli izrađuju neprekidno od osnutka tvrtke prije 32 godine, što govori samo za sebe o njihovoj kvaliteti.

Kontaktirajte nas za trenutnu najbolju moguću ponudu. Po Vašem pozivu saznat ćete koliko traženi uređaj trenutno košta u svijetu, a mi ćemo pokušati ponuditi konkurentniju cijenu.

Pročitaj više

Izboru samih cijevi posvećuje se nevjerojatna pažnja, što većina proizvođača potpuno zanemaruje. Prvo se zagrijavaju 150 sati da bi nakon toga prošla rigorozna mjerenja. Samo najbolje od njih, biti će ugrađene u Vaš Jadis aparat.

Istakli bi Jadis integrirana pojačala koja po nama ostvaruju nevjerojatno dobar rezultat, bolji od mnogih odvojenih kombinacija. Slavni integrirac vrlo prihvatljive cijene Orchestra, nakon 32 godine usavršavanja,  nikada nije zvučao bolje. Moguće ga je isporučiti sa izborom cijevi po Vašem izboru i daljinskim upravljačem. Osnovni model Reference moguće je dobiti i sa superiornim KT120 cijevima.

Integriranoo pojačalo I -35 po prvi puta implementira novorazvijene super moćne cijevi KT-120. Močno DA-88 Signature integrirano pojačalo zadovoljit će i prohtjeve za velikom snagom u superiornoj A klasi. Također je podešeno za rad sa novim KT-120 lampama.

Jadis pojačala sa automatskim biasom primaju 6550, EL34, KT88, KT90 ili KT120 cijevi po Vašem izboru.

Ultimativna klasa sadrži JA i SE izlazna pojačala kao i JP serija predpojačala. Pprogram je nadopunjen sa JA-120S mono pojačalima snage, koja razvijaju čak 100 watta u čistoj A klasi.

Novost je da se neki modeli uz tradicionalno prepoznatljiv zlatno srebrnu finish, mogu naručiti i u potpuno srebrnoj boji.