Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio

luxman brosura 2017

Luxman je na japanskom tržištu pozicioniran kao brand No.1 u visokokvalitetnom high end segmentu. Svaki proizvod koji dolazi iz Luxmana dizajniran je do najsitnijih detalja uz implementaciju najbolje postojeće tehnologije. Projektiranje i izrada svih uređaja odvija se isključivo u japanskoj Yokohami. 2015 godine Luxman je proslavio 90 godina osnutka.

Do 1998. godine Luxman je proizvodio izuzetno kvalitetnu elektroniku, no u masovnom segmentu. Tada se okreću projektiranju i izradi najkvalitetnijih HI-FI uređaja svijeta u high end segmentu. Zbog najbolje postojeće kvalitete, broj proizvedenih uređaja izuzetno se smanjio, jedva dostatno i za japansko tržište, pa je tako narednih godina cjelokupna Luxmanova proizvodnja  ostala isključivo japanskim kupcima.

2005 godine. Luxman odlučuje vrlo mali dio, tek oko 15% proizvodnje izvoziti, kako bi i kupci izvan Japan mogli uživati u beskompromisnoj Luxman kvaliteti. Postanite i Vi dio elitnih Luxman korisnika.

Kontaktirajte nas za trenutnu najbolju moguću ponudu. Po Vašem upitu saznat ćete koliko traženi uređaj trenutno košta u svijetu, a mi ćemo pokušati ponuditi konkurentniju cijenu.

Pročitaj više

Ponuda tranzistorskih integriranih pojačala svrstana je dvije serije. Modeli L-550AX2 i L-590AX2 imaju VU metre osvijetljene žutom bojom, što kod Luxmana označava rad u čistoj A klasi. Plava boja VU metara označava veću snagu i rad u A/B klasi, a modeli su L-505Ux2 i L-507Ux2. Izuzetnog su i danas rijetko viđenog komfora, opremljena gramofonskim ulazima za MC i MM zvučnice, te ulazom za slušalice. Za 2018 godinu, Luxman je predstavio svoje najbolje integrirano pojačalo, ultimativni model L-509x.

Izlazna pojačala M-900U i M-700U sa pripadajućim pretpojačalima C-700U i C-900U pripadaju u sam svjetski vrh. Oba pojačala predviđena su i za rad kao mono blokovi.

Luxman je godinama razvijao vlastiti SACD transportni mehanizam. Isti se danas  ugrađuje u tri SACD playera, a top model D-08u ujedno je i ponajbolji takav uređaj svijeta. Za novu digitalnu eru, razvijena su tri digitalno analogna konvertera, koja omogućavaju lagano povezivanje sa kućnim računalima preko asinhronog USB ulaza.