Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio

Japanski Wavac Audio Lab osnovan je 1994. godine, kada Yasuo Yoshizawa, izvršni direktor bivše Yoshiki Industry Co, nailazi na knjigu “Izrada pojačala”, autora Nobu Shisida.  Gospodin Yoshizawa bio je toliko obuzet gore spomenutom knjigom da je osobno potražio g. Shisidu, te se ubrzo razvilo veliko prijateljstvo, koje je kasnije prešlo i u poslovnu suradnju.

Kontaktirajte nas za trenutnu najbolju moguću ponudu. Po Vašem pozivu saznat ćete koliko traženi uređaj trenutno košta u svijetu, a mi ćemo pokušati ponuditi konkurentniju cijenu.

Pročitaj više

Sklopovi su bili Shishidovo područje, a šasija je rezultat truda gospodina Yoshizawe. Tvrtka je ubrzo narasla te je proširila broj osoblja koja je uključila nova imena kao što su Yuzuru Ito , Yasunori Matsuki i Masakuni Kudo. Jedan od prvobitnih ciljeva tvrtke bio je stvoriti cijevno SET pojačalo velike snage, koje bi moglo kontrolirat današnje moderne, ali i nisko osjetljive zvučnike, a ne samo stvoriti još jedno nostalgično cijevno pojačalo male snage.

U ožujku 1998. godine gospodin Shishido je preminuo, a Yuzuru Ito preuzima uzde tvrtke. Wavac poštujući tradiciju koju je uveo gosp. Shishido, nastavlja razvijati najbolja cijevna pojačala svijeta.

Dakle, što je to što čini Wavac i njegov zvuk tako posebnim?  Njihova filozofija bazira se na kvalitetnoj filtraciji struje, jer upravo loša struja uzrokuje veći dio nečistoće i distorzije u zvuku. No, Wavac-ov izuzetan zvuk  je rezultat jedinstvenog dizajna formiranog oko teorije, koju je izvorno predvidio i patentirao g. Shishido 1995 godine.

Posebno bi preporučili MD300B integrirano/izlazno pojačalo, fantastičan i cijenom dostupan audiofilski proizvod. Ako je potrebna veća snaga tu su MD805 monoblokovi sa 55 watta u SET ustroju. Za korisnike klasičnih vrhunskih zvučnika sa slabijom osjetljivosti i impedancom od 4 ohma ili niže, Wavac je proizveo ultimativne mono blokove SE-833 ver1.3 koji su sa svojih 150 watta, najsnažnija SET pojačala svijeta. Wavac komponente statusni su proizvod, po nama najbolja SET cijevna pojačala svijeta.