Planet Audio
Planet Audio

Australska tvrtka WHT LOUDSPEAKERS osnovana je 1993 godine. WHT zvučničke kutije opremljene su ručno izrađenim visoko osjetljivim jedinicama izrađenim u samoj tvrtki. Vlasnik i glavni dizajner Mark Mozgawa oduvijek je bio uključen u izradu visoko kvalitetnih muzičkih instrumenata i studijskih zvučnika. Kao muzičar, ima neprocjenjivo iskustvo u mnogim zvučničkim sustavima korištenim na pozornici i u studijskim uvjetima.

WHT zvučnici neizbježan su izbor za vlasnike malih cijevnih pojačala, a u potrazi za ultimativnim zvučnikom. Ne koriste skretnicu, ožićeni su najboljim srebrnim ožičenjem, impedance su 10 ohma, sa praktički potpuno poravnanom impedancijskom krivuljom, što je najbitniji parametar za uparivanje sa 2A3, 300B ili sličnim cijevima manje snage. Izrađeni su od prirodnog australskog drva, obućeni u kožu, pa uz fantastičan zvuk predstavljaju i ukras svakog doma. Odlikuje ih najvažnija karakteristika ultimativnog zvučnika…BRZINA.

Normalno, WHT zvučnici odličan su izbor i za srednja jaka pojačala, cijevna ili tranzistorska.

Kontaktirajte nas za trenutnu najbolju moguću ponudu. Po Vašem pozivu saznat ćete koliko traženi uređaj trenutno košta u svijetu, a mi ćemo pokušati ponuditi konkurentniju cijenu.