Planet Audio
Planet Audio
Planet Audio

Pojavom kompjutorskog audia, tj. muzičkih datoteka koje se računalom prenose do digitalno analognog konvertera, dosta je tvrtki pokušalo unutar jedne kutije konstruirati muzički server, koji bio bio prava zamjena cd/sacd playeru, tj. čak nešto i više. Centar, koji će objediniti našu cijelu fonoteku, pružiti do sada neviđeni komfor upravljanja muzičkom zbirkom, a zvukom napredniji od postojećih digitalnih playera.

Kontaktirajte nas za trenutnu najbolju moguću ponudu. Po Vašem pozivu saznat ćete koliko traženi uređaj trenutno košta u svijetu, a mi ćemo pokušati ponuditi konkurentniju cijenu.

Pročitaj više

Aurender je po tehničkim riješenjima i po kvaliteti software-a kojim njime upravljamo, svakako otišao najdalje. Aluminijskim kučištem dominira veliki ekran, sposoban prikazivati različite potrebne informacije. Unutar je smješten hard disk velikog kapaciteta koji služi kao skladište naše muzičke zbirke., a koja se jednostavno nadopunjuje mrežnim spajanjem na kućno računalo.  Odabirom albuma ili samo jedne pjesme sa ekrana I-Pada, muzička datoteka seli se unutar tri sekunde na moderni solid state drive, koji je kvalitetom i samim mogućnostima superiorniji svakom hard disku. Nakon prenošenja datoteke, signal se procesira kroz ugrađeni vrhunski clock chip. Za snabdjevanje strujom implementirano je strujno napajanje najviše kvalitete.

Čitav proces kontrolira se Apple I-Padom, za kojeg je stvoren fantastičan program, koji čitavu ovu operaciju čini nevjerojatno jednostavnom, a samo rukovanje izuzetno preglednim.

Ako Vam se sve ovo čini možda kompliciranim, najavite se na privatnu prezentaciju. Sigurni smo da će Vas Aurender oduševiti u potpunosti, i učiniti manipuliranje zbirkom glazbe mnogo ugodnijim.